Produktionschef

Är du en framgångsrik chef med erfarenhet av att leda andra chefer i en VA-verksamhet, och som vet precis hur viktigt vatten och avlopp är för såväl medborgare som miljö? Är du en resultatorienterad ledare som trivs att arbeta i en värderingsstyrd organisation, och som drivs av att utveckla verksamheter såväl som medarbetare? Vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt med att utveckla samhällsviktiga VA-tjänster i ett kommunalt bolag? Då kanske du är HMAB:s nya VA-verkschef!

Läs mer och sök detta jobb här.


Projektledare inom VA

I Hässleholm händer det mycket: investeringar på cirka 1,6 miljarder kronor finns att vänta på våra VA-anläggningar de närmaste 20 åren! Därför söker vi nu en projektledare inom VA. En spännande och varierande tjänst där samhällsutveckling är i fokus! Tillsammans med ditt team driver ni förbättringsarbete för att säkerställa god VA-försörjning nu och i framtiden.

Läs mer och sök detta jobb här.


Spontanansökan

Våra medarbetare har vitt skilda kompetenser och alla är lika viktiga för att verksamhetens helhet ska fungera. Kanske är du nästa person att ta med dig värdefulla kunskaper in i företaget!

Klicka här för att lämna en spontanansökan.


Lediga tjänster hos Hässleholm Miljö AB

Lediga tjänster hos Hässleholm Miljö AB hittar du här
Postadress
Hässleholm Miljö AB
Hässleholms Vatten
281 80 Hässleholm

Besöksadress
Kontor: Industrigatan 12, Hässleholm
Reningsverk: Hovdalavägen 51, Hässleholm

Telefonnummer
0451-26 82 00

VA-jour efter kontorstid
0451-803 00 (SOS-Alarm)

E-postadress
hassleholmsvatten@hassleholm.se