Lediga tjänster

VA-chef

I början av 2021 kommer Hässleholms Vatten fusioneras med Hässleholm Miljö. Detta innebär att vi nu söker dig som vill anta rollen som VA-chef för det nya området Vatten och avlopp.

Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 95 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på  www.hassleholmmiljo.se
Läs mer och ansök


VA-projektör/utredare

Som VA-projektör/utredare kommer du bland annat ansvara för att utreda och projektera förnyelseprojekt såväl som nybyggnation i exploateringsprojekt. Du kommer att ingå i en utrednings-/projekteringsgrupp som löser förekommande uppgifter i nära samarbete. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är projektering i AutoCAD, utredningar samt ledning av mindre projekt.
Läs mer och ansök
Postadress
281 80 Hässleholm

Besöksadress
Kontor: Tippvägen 1, Hässleholm
Reningsverk: Hovdalavägen 51, Hässleholm

Telefonnummer
0451-26 88 00

VA-jour efter kontorstid
0451-803 00 (SOS-Alarm)

E-postadress
hassleholmsvatten@hassleholm.se